Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor senilat Landini Cingolati C6500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Cingolati C6500
Cod produs
Q312507S-RE
Out Of stock
Descriere
Avand un stoc disponibil cu piesele cele mai uzuale, daca motorul tau necesita schimbari rapide ai la dispozitie piese de calitate, la preturi foarte bune. Spre exemplu, aceasta pompa alimentare Landini Cingolati C6500 care se fabrica in Europa din materiale rezistente, ce permit exploatarea pe o perioada indelungata.

Pompa alimentare Landini Cingolati C6500 - calitatea face diferenta! Utilajul tau merita doar ceea ce este mai bun!

Ea se face remarcata prin caracterisiticile pe care le prezinta ca piesa echivalenta originalei, fiind recomandata de: eficienta, siguranta oferita in lucru, cat si functionarea optima indiferent de mediu. Ca inlocuirea sa fie una de durata, primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pentru mai multe detalii, departamentul nostru tehnic este la dispozitia ta. Prin intermediul acestuia poti verifica si compatibilitatea pieselor noi achizitionate pentru a te asigura de un utilaj bine intretinut. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita din partea noastra de cate ori alegi piese de schimb din oferta noastra! Succesul tau este si succesul nostru!

O astfel de pompa de alimentare pentru tractor senilat Landini Cingolati C6500 prezinta un certificat de garantie, valabil 12 luni. In cazul in care piesa se confrunta cu o defectiune din fabrica, stai fara grija!

Completeaza cererea de pe site-ul nostru! Daca doresti sa ridici aceasta pompa alimentare Landini Cingolati C6500 personal te asteptam la sediul firmei noastre din apropierea Bucurestiului. In cazul in care esti din alta localitate iti putem livra pachetul la domiciliu, cu ajutorul serviciilor de curierat. Durata transportului este de o zi lucratoare, iar la receptia pachetului este recomandata verificarea piesei inaintea achitarii rambursului, evitand astfel orice nemultumiri ulterioare.

Dupa achizitionarea pompei poti programa montajul la unul din mecanicii nostri. Acesta se va prezenta la punctul tau de lucru in scurt timp fie ca ai nevoie de un montaj de calitate, de revizii periodice sau remedieri ale defectiunilor tehnice aparute. Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura