Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 115
Out Of stock
Descriere
Avem pentru motorul tau aceasta pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 115 pe care o ofertam la un pret competitiv. Suna si comanda acum daca vrei sa realizezi schimbul maine caci stocul este permanent disponibil.

Acest model echivalent originalei este conceput in Europa la standarde inalte de calitate, fiind cel mai eficient in munca atribuita. Materialele sale rezista la multiple solicitari, functionand optim indiferent de mediu sau conditii.

Daca vrei sa comanzi ai la dispozitie formularul de pe site sau numarele de telefon ale consilierilor nostri. Contacteaza-ne pentru a primi si consultanta tehnica gratuita in vederea unor achizitii corecte si avantajoase in functie de cerintele tale.

Pompa de alimentare poate fi inlocuita in cazul unei situatii neprevazute, pe baza certificatului de garantie. Acesta este valabil 1 an de zile din momentul achizitiei.

Livrarile la domiciliu sunt realizate prin intermediul serviciilor de curierat. Trimite-ne datele locatiei tale si primesti coletul in cel mai scurt timp. Plata acestuia o poti achita curierului, dupa verificarea atenta a piesei.

Poti opta si pentru ridicarea pachetului de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

In cazul in care doresti ajutor la montaj contacteaza-ne si iti vom face legatura cu unul din mecanicii disponibili in localitatea ta. Acesta va interveni rapid la punctul de lucru al echipamentului pentru a efectua un montaj de calitate, in scurt timp de la solicitare. Poti apela la acest serviciu si daca motorul necesita reparatii complexe cat si pentru a programa reviziile care iti imbunatatesc functionarea utilajului. Afla mai multe detalii de la consilierii nostri tehnici!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Deutz Fahr Agrotron 115 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul piesei este: PYUF0LNW-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura