Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Case 1170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1170
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar pentru tractorul Case 1170 este un reper original Carraro, al carui raport excelent pret/ calitate il recomanda ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau.

Produsul este disponibil imediat pentru livrare.

Pinionul, in ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala, si preia cuplul de la planetara pe care il transmite, mai departe, catre coroana butucului.

Odata cu pinioanele, este important sa schimbi si rulmentii pe ace care asigura rotirea optima a pieselor. Consilierii tehnici ai firmei iti pot oferi toate informatiile care te vor ajuta sa ai parte de o reparatie durabila si completa. Daca doresti o oferta personalizata, nu ezita sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri!

Pentru a comanda pinionul planetar este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site.

Daca nu esti sigur de compatibilitatea anumitor componente cu utilajul sau daca ai nevoie de ajutor atunci cand comanzi, personalul nostru calificat iti sta la dispozitie.

La alegerea produselor noi beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

Pinionul planetar ramane in garantie timp de 12 luni, de la momentul achizitiei.

Livram pachetul in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica starea in care se afla piesele, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia pinioanelor, le poti ridica de la depozitul nostru din Bucuresti.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?
Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla tractorul, unde poate efectua toate reparatiile necesare. Pentru remedierea completa si rapida a tuturor problemelor care tin de utilaj, foloseste cu incredere acest serviciu! Pentru mai multe informatii, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Specificatii tehnice:
-Numar dinti: 31

Codul produsului este QKX75PEC-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura