Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
0YV7IPNF-S-CD
Out Of stock
Descriere
Incearca sa iti faci un obicei din a achizitiona piese de schimb de calitate superioara. Incearca sa iti faci un obicei din a nu mai procura componente slabe. Incearca aceasta bucsa punte buldoexcavator Volvo BL60 pentru ca iti va fi de mare folos in incercarea de a atinge succesul.

Indepartarea produselor de calitate indoielnica este o actiune aflata aproape in sinonimie cu inlaturarea multor probleme ce apar la nivelul utilajului. O problema de acest fel are legatura si cu trecutul afacerii, dar si cu viitorul ei. Ce vrem sa spunem cu asta? Ca problema isi are radacinile in trecut in momentul in care piesa uzata nu a fost inlocuita cu una de calitate superioara. Problema isi rasfrange rezultatele in viitor, deoarece destabilizeaza utilajul si afacerea. Evita multe necazuri investind in piese de schimb de calitate superioara. Alege acum aceasta bucsa originala Carraro.

Bucsa punte buldoexcavator Volvo BL60 - pentru bunul mers al utilajului tau!

O asemenea bucsa are un rol important in angrenajul utilajului tau. Ea sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu. Multa treaba pentru o piesa de dimensiuni reduse!

Cand ai nevoie de informatii pertinente, intreaba-ne!

Este firesc ca atunci cand esti posesor de utilaje sa nu stii totul despre ele. Insa e la fel de normal sa incerci sa le mentii in stare perfecta de functionare. Si atunci ce faci? Alegi sa ne intrebi pe noi ce si cum. Doar nu degeaba oferim consultanta tehnica gratuita.

Bucsa punte pentru buldoexcavator Volvo BL60 ramane in garantie pentru o perioada 6 luni, incepand cu data achizitiei.

Bucsa punte buldoexcavator Volvo BL60 va sosi la tine in scurt timp de la confirmarea comenzii. O trimitem prin curier rapid si rapid va ajunge la tine. Nu uita ca la noi pe site gasesti o multitudine de piese de top.

Esti pe cale sa montezi noua piesa? Iti amintim ca e recomandat sa inlocuiesti si simeringurile anti-praf. Astfel te vei asigura ca gresarea piesei este optima si ca niciun corp strain nu va avea posibilitatea de a patrunde.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura