Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator O&K RH16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator O&K RH16
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare O&K RH16 este conceputa intr-o unitate europeana de catre un producator de alternative calitative. Astfel piesa poate inlocui modelul original in mod eficient si sigur, indiferent de conditii.

Pompa este avantajoasa si din punct de vedere al rezistentei, putand sa mentina exploatarea pe o perioada indelungata de timp. De asemenea, pretul se arata competitiv in timp ce stocul este permanent disponibil.

Pentru a evita orice nemultumire in cazul unei situatii neprevazute vei avea un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Comanda acum si beneficiezi de pompa maine, indiferent de localitate!  Serviciile de curierat se ocupa de transport si ridica rambursul dupa ce te asiguri de starea si calitatea piesei primite. Poti opta si pentru ridicarea personala a pachetului prezentandu-te direct la sediul firmei din Bucuresti.

Prioritar pentru personalul nostru este de a prelua comenzile tale, de a-ti oferi detalii suplimentare despre pompa dar si consultanta tehnica in vederea achizitionarii pieselor potrivite utilajului. Ne poti contacta si daca doresti ajutor la montaj deoarece dispunem de un service mobil pentru interventii rapide la punctul tau de lucru. Prin intermediul acestuia iti poti remedia si problemele tehnice aparute la utilaj dar poti programa si efectuarea reviziilor periodice necesare. Suna la unul din numerele de telefon afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta pompa: V6WT8ZYM-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura