Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5420N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5420N
Cod produs
0UN36FPT-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare tractor John Deere 5420N este ofertata la un pret foarte bun si vine la pachet cu bateria filtrului de combusibil. La cerere, poti primi filtrul de combustibil odata cu bateria pentru a scuti din timpul alocat montajului.

Pompa este o productie europeana de inalta calitate ce permite o exploatare de durata in orice conditii. Echivalenta sa cu modelul original ii aduce si un plus de eficienta motorului tau, functionand optim si sigur.

In pachetul pompei ai inclus un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatii neprevazute.

Pentru ridicarea lui te poti prezenta la punctul nostru de lucru din Bucuresti. Daca doresti livrare la domiciliu serviciile de curierat ajung a doua zi lucratoare cu piesa comandata. Verificarea ei se realizeaza in prezenta curierului pentru a achita rambursul doar daca se afla in stare perfecta.

Verificarea compatibilitatii se poate efectua la unul din numerele afisate. La acelasi apel programezi si montajul piesei deoarece dispunem de un service mobil. Prin intermediul acestuia poti remedia si defectiunile aparute la echipament cat si reviziile necesare acestuia. Interventia are loc la punctul tau de lucru si este realizata la scurt timp de la solicitare. Pentru detalii suplimentare si consultanta tehnica gratuita suna acum!

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura