Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor senilat Landini Cingolati CF4830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Cingolati CF4830
Cod produs
ZBF6KAN8-RE
Out Of stock
Descriere
Cand motorul tau nu mai da randament verifica piesele ce trebuie schimbate. Avem o veste buna pentru tine! Noi iti venim in ajutor cu aceasta pompa alimentare Landini Cingolati CF4830 care este o piesa de inalta calitate, ofertata la un pret avantajos. Mai mult, aceasta pompa este o productie europeana de inalta calitate pe care o recomandam ca alternativa a originalei. Beneficiile asociate acesteia sunt similare cu ale modelului inlocuit, de aceea exploatarea va fi eficienta si de durata.

Pompa alimentare Landini Cingolati CF4830 - calitatea face diferenta! Cere acum o oferta!

Prezenta pe stoc este permanenta, iar la achizitionarea ei primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.
Poti plasa comanda direct pe site-ul firmei sau daca suni la unul dintre numerele de telefon. Consilierii tehnici ai firmei sunt la dispozitia ta, daca ai intrebari cu privire la produs, serviciile oferite sau daca doresti sa verifici compatibilitatea anumitor piese cu utilajul. Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie. In plus, raspundem prompt!

Coletul va avea inclus si un certificat de garantie valabil 12 luni pentru aceasta pompa de alimentare pentru tractor senilat Landini Cingolati CF4830 din imagini. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

O asemenea pompa alimentare Landini Cingolati CF4830 comandata o livram in localitatea ta prin serviciile de curierat rapid. Pentru a nu exista nemultumiri ulterioare, mentioneaza ca doresti verificarea pachetului in prezenta curierului, cu plata ramburs la final.
Sau, daca te avantajeaza, poti ridica pompa pe care ai comandat-o in aceeasi zi, de la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Dupa achizitionare o poti monta in prezenta unui specialist, deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Interventia lor se efectueaza la punctul tau de lucru, la scurt timp de la solicitare. Profita de acest serviciu si daca utilajul necesita reparatii complexe sau revizii periodice.
Pentru detalii suplimentare despre produsele sau serviciile noastre ai la dispozitie departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura