Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc Fermec 6193408M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 6193408M1
Cod produs
478NSYLH-M-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un simering original pentru utilajul tau? In oferta noastra gasesti simering de butuc Fermec 6193408M1 - un reper original Carraro! Rezistenta crescuta la uzura il transforma in alegerea potrivita pentru utilajul tau. Piesa are o durata lunga de exploatare, cu un raport excelent pret/calitate! In oferta noastra gasesti piesa la un pret promotional. Asta te va incanta! Simeringul este fabricat in Italia si respecta cele mai inalte standarde de calitate. Produsul etanseaza butucul la prinderea sa de fuzeta.

Daca nu esti sigur de compatibilitatea simeringului cu utilajul tau, apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat! Operatorii firmei sunt la dispozitia ta daca ai intrebari despre produsele si serviciile noastre sau daca ai nevoie de ajutor atunci cand comanzi. Daca ai nevoie si de un mecanic care sa execute reparatia intr-un timp cat mai scurt, avem! Iar daca iti doresti ca utilajul sa se comporte ca scos din fabrica, ai serviciul de mentenanta la un telefon distanta!

Simering de butuc Fermec 6193408M1 - un reper original Carraro!

Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul grupului reductor in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea angrenajului! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Simering butuc Fermec 6193408M1 ajunge la tine insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni. In colet vei gasi toate documentele de care ai nevoie.

Livram piesa oriunde pe teritoriul tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica starea in care simeringul a sosit la destinatie, inainte de a achita. Pentru a ridica acest simering butuc Fermec 6193408M1 comandat, poti veni direct la depozitul nostru.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi? Una dintre echipele de interventie mobila ale firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde poate efectua toate reparatiile necesare. Pentru un montaj corespunzator al simeringului, dar si in cazul in care echipamentul necesita reparatii extinse, foloseste cu incredere acest serviciu! Pentru detalii, te rugam sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei.

Specificatii tehnice

Dimensiuni:
150 x 180 x 14.5/ 16 mm
Material: NBR (cauciuc nitril butadin)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura