Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa excavator O&K MH2.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K MH2.6
Cod produs
N8Q39UD5-AT
Out Of stock
Descriere
Fabricata la standarde inalte de calitate, dintr-un metal ultra rezistent, aceasta garnitura de chiuloasa O&K MH2.6 completeaza perfect ansamblul motorului pentru a-i asigura acestuia cadrul necesar functionarii optime. Nu-ti poti lipsi utilajul de un asemenea element important si nici nu-i cazul sa te complici cu o piesa oarecare, caci rezultatele vor fi efemere. Mizeaza pe calitate, caci doar asa vei putea beneficia de performante excelente vreme indelungata. Sustine-ti utilajul iar el te va rasplati prin randamentul sporit pe care il va da.

Daca iti doresti, te putem invata cum sa faci pentru a-ti mentine masinaria in forma cat mai mult timp. Actionand la momentul potrivit, cu resursele potrivite, ii vei putea prelungi durata de viata si ii vei imbunatati considerabil eficienta. Suna-ne si vom vedea concret ce e de facut! Noi venim si cu piese de cea mai buna calitate, dar si cu o echipa pasionata de domeniul tehnic, specializata in privinta utilajelor.

Garnitura de chiuloasa O&K MH2.6 - pentru o functionare ca la carte!
In angrenajul motorului, fiecare piesa are un rol bine definit, indispensabil functionarii optime a acestuia. Performantele motorului pot depinde si de starea unei piese relativ simple, iar garnitura de chiuloasa O&K MH2.6 are o misiune importanta, caci ea asigura etanseitatea intre blocul motor si chiuloasa. Cand piesa se uzeaza si etansarea lasa de dorit, performantele motorului vor fi considerabil afectate.

Ai consultanta la un click distanta!
O parere avizata in momentele dificile cand problemele tehnice te coplesesc te poate scoate din impas. Fie ca ai simple nelamuriri legate de compatibilitatea piesei, fie ca ai dileme mult mai complexe in privinta simptomelor utilajului tau, la noi vei gasi intotdeauna raspunsurile pe care le cauti. Cu minime eforturi din partea ta, caci ai multiple cai de comunicare cu noi. Apeleaza la serviciul de consultanta tehnica pe care ti-l oferim gratuit! Echipa noastra de specialisti este bine documentata si iti va furniza prompt toate informatiile necesare. Fara batai de cap, fara alergatura - rezolvi problema simmplu, rapid, eficient. Contacteaza-ne!

Garantie
Eventualele defecte de fabricatie pe care le-ar putea avea aceasta garnitura de chiuloasa pentru excavator O&K MH2.6 sunt acoperite de o garantie de 6 luni de la data facturarii. Documentele necesare le vei regasi in interiorul coletului. Desi nu credem sa fie nevoie sa le folosesti, pastreaza-le, just in case!

Livrare
Curierii cu care colaboram se misca super rapid si iti vor aduce aceasta garnitura de chiuloasa O&K MH2.6 in doi timpi si trei miscari. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si, daca te-ai decis, ti-o expediem de indata. Iar daca esti prin apropiere poti ridica personal coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Este esential ca montajul sa fie efectuat corespunzator, de preferat de persoane specializate. Daca te incurci cu ageamii, risti sa-ti pierzi si timpul, si banii. Mecanicii nostri iti pot asigura toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Daca vrei sa faci o programare sau vrei mai multe detalii, da-ne de veste!

Specificatii tehnice

1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura