Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Uzel 00112136U1M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Uzel 00112136U1M
Cod produs
7IYAMDCE-M-BT
Out Of stock
Descriere
Cand vrei sa te bucuri din plin de investitia facuta, alege sa colaborezi cu ACN Piese Utilaje! Aici vei avea parte de trei avantaje exceptionale: componente de calitate la un pret foarte bun, livrare rapida pe teritoriul Romaniei si un serviciu gratuit de asistenta tehnica! Noi apreciem munca pe care o depui in fiecare zi si tocmai de aceea vrem sa iti oferim o experienta tehnica cat mai placuta. De aceasta data iti recomandam un simering planetara Uzel 00112136U1M nou-nout!

Ti-am spus cumva ca este disponibil la cel mai bun pret de pe piata? Valoarea sa este inegalabila! Atunci cand achizitionezi produse de la noi, un lucru e cert: nu vei ramane niciodata lefter! Scopul nostru este sa iti oferim o experienta tehnica cat mai placuta si avantajoasa, pentru ca tu sa colaborezi cu noi ori de cate ori ai nevoie de un partener de nadejde.

Simering planetara Uzel 00112136U1M - disponibil la comanda! Pret rentabil, fara sa sacrifici un singur gram de calitate!
Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Calitatea sa exceptionala este garantata de Carraro, iar pretul accesibil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, in conformitate cu cele mai inalte standarde de productie. Te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei, odata cu schimbarea simeringului.

Ti-ar placea sa discuti cu un expert? Este gratuit!
In cadrul firmei noastre vei intalni o echipa de profesionisti pe care ii vei putea contacta la nevoie. Astfel, ei te vor ajuta cu orice ai avea nevoie. De la gasirea pieselor potrivite pentru utilajul tau si pana la recomandarea unui mecanic cu experienta in domeniu, noi vrem sa iti propunem cea mai facila si convenabila solutie pentru orice problema ai! Te asteptam la telefon sau online, pe site-ul nostru, gata sa te ajutam cu orice ai nevoie.

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa acest simering planetara Uzel 00112136U1M nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Dupa plasarea unei comenzi, poti ridica acest simering planetara Uzel 00112136U1M personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca doresti sa primesti coletul acasa sau la punctul tau de lucru, atunci opteaza pentru livrarea prin intermediul firmelor de curierat rapid! Estimativ, timpul de livrare este de o zi lucratoare, iar metoda de plata este ramburs. De asemenea, vei avea sansa sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula.

Vrei sa ai un vehicul pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta simeringul pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau.

Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Materialul din care este conceput simeringul se numeste cauciuc nitril butadin (NBR). Dimensiunile sale sunt:
• 45 x 60 x 16/ 17 mm.

Codul produsului este 7IYAMDCE-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura