Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Advantage 65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Advantage 65
Cod produs
DHUO823Y-RE
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa ajungi cu motorul la performanta, e necesar sa schimbi la timp piesele vechi si uzate. Noi iti punem la dispozitie gama noastra larga a pieselor de motor, din care face parte si aceasta pompa alimentare Landini Advantage 65 pentru care avem o oferta care te va incanta, care include un pret foarte bun. Productia pe care ti-o propunem este europeana si are ca rol principal inlocuirea modelului original, datorita caracteristicilor dovedite. Printre cele mai importante sunt: eficienta, functionarea optima, siguranta in lucru si durata lunga de exploatare.

Pompa alimentare Landini Advantage 65 - cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii! Alege calitatea!

Aceasta este ofertata in avantajul tau si vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor. Etansarea perfecta va contribui la o reparatie de durata. Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa. Daca mai ai intrebari sau ai nevoie si de consultanta tehnica - e gratuita - ia legatura cu consilierii nostri acum.

In cazul in care ainevoie si de un mecanic, suntem aici!

Achizitionezi o asemenea pompa de alimentare pentru tractor Landini Advantage 65 si primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru a nu plati suplimentar in cazul unei situatii neprevazute.

Datorita stocului permanent disponibil poti ridica pachetul cu aceasta pompa alimentare Landini Advantage 65 direct din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului. Pentru livrarea lui in alta localitate ia legatura cu personalul nostru si lasa-i datele necesare. Pompa o vei primi a doua zi lucratoare, modalitatea de plata fiind ramburs. Acesta se achita la final, deoarece este prioritara verificarea coletului inainte.

Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare, dar si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru.
Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura