Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator O&K RH5.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K RH5.6
Cod produs
F6P74ARQ-C-IA
Out Of stock
Descriere
O piesa sigura, fiabila si eficienta este aceasta pompa de alimentare excavator O&K RH5.6 din oferta noastra! Ea este cea mai buna varianta de inlocuire a originalului. Asigura o exploatare in cele mai bune conditii. Este opiesa de calitate garantata si te vei putea bizui pe: eficienta sporita, rezistenta indelungata si siguranta oferita in lucru. In plus, vei avea si un pret foarte bun! Fabricarea ei are loc in Europa, iar la noi vei gasi un stoc permanent aprovizionat in depozitul nostru. De aici o expediem rapid, alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor.

Achizitionarea de piese pentru utilajul tau ar trebui sa devina o placere de acum inainte! La ACN Piese Utilaje a consultanta tehnica gratuita! Asta inseamna ca mereu vei avea un consultanat la dispozitie pe care sa il rogi sa-ti caute piesa de schimb potrivita. Si nu e totul! Ofertele de pret sunt mereu atragatoare, nu vei face gaura nici in buzunar si nici in cer! Vei face investitii in utilajele tale si economie in acelasi timp! Te asteptam mereu cu tone de informatii utile si sfaturi practice!

Pompa de alimentare excavator O&K RH5.6 - esti pe cale sa iei o decizie excelenta!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantia primita pentru pompa de alimentare pentru excavator O&K RH5.6 va fi valabila 1 an de zile si va tine locul platilor suplimentare necesare in cazul unei situatii nefavorabile.

Pentru livrari poti lasa datele adresei tale unui angajat al nostru. Serviciile de curierat ajung in scurt timp in localitatea dorita, incasand rambursul dupa verificarea atenta a piesei. Comanda acum aceasta pompa de alimentare excavator O&K RH5.6 si o poti avea in aceeasi zi, daca ajungi la sediul firmei.

Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare, dar si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura