Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Fermec 960

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 960
Cod produs
F80UWE2G-RE
Out Of stock
Descriere
Datorita beneficiilor asociate pieselor originale Carraro, noi mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru.
In acest fel, vei putea primi acest cap planetara buldoexcavator Fermec 960 prezent in oferta noastra in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii. Aceasta componenta super fiabila este proiectat sa functioneze eficient, indiferent de conditii, garantand un mediu sigur de lucru.

Cap planetara buldoexcavator Fermec 960 - calitatea face diferenta! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

In plus, este fabricat din materiale rezistente, pentru a putea fi exploatat o perioada lunga de timp. Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa.

La ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta tehnica gratuita!

Specialistii nostri iti recomanda sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, uita-te cu atentie la starea pinioanelor. Pentru a fi sigur ca reparatia este una de durata, este recomandata si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta, odata cu schimbarea semiplanetarei.

Daca ai nevoie de ajutor la identificarea acestora, ca sa fie potrivite pentru utilajul tau, consilierii nostri tehnici iti vor oferi gratuit suportul necesar. De asemenea, trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Pentru un astfel de cap planetara buldoexcavator Fermec 960 primesti un certificat de garantie valabil 6 luni de zile. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Comanda acum acest cap de planetara pentru buldoexcavator Fermec 960 si vei primi pachetul a doua zi lucratoare, direct in localitatea ta. Curierul iti va oferi posibilitatea de a-l deschide in prezenta lui, pentru a achita rambursul doar daca piesa primita se afla in stare perfecta. Daca esti din Bucuresti, poti opta pentru ridicarea personala direct din depozitul nostru.

Cu un acelasi apel la numerele de telefon afisate, vei putea programa montajul piesei la unul din mecanicii nostri experimentati, de pe intreg cuprinsul tarii, specialisti cu care colaboram ca sa iti asiguram reparatii prompte si de calitate garantata. Ulterior, interventia lor poate fi solicitata si daca echipamentul tau necesita reparatii complexe sau reconditionari, deci nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura