Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa incarcator telescopic JCB 535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 535
Cod produs
LMZ026IF-C-BT
Out Of stock
Descriere
Un motor dotat cu cele mai bune componente va functiona ca nou. De aceea, ACN Piese Utilaje comercializeaza o selectie vasta de piese de schimb, la cele mai bune preturi de pe piata. Alaturi de noi, masinaria ta va da un randament considerabil, iar tu iti vei putea duce munca la bun sfarsit - fara sa sacrifici bani sau timp. Garnitura de chiuloasa JCB 535 este acum prezenta in oferta noastra! Fiind o alternativa a originalei, vei economisi considerabil, avand insa aceeasi eficienta. Acest lucru se datoreaza atentiei sporite a producatorului polonez fata de detaliile modelului realizat si materialele folosite.

Garnitura de chiuloasa JCB 535 - fiabilitate la un pret excelent
Datorita beneficiilor pe care acest model le are, mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru, asa incat vei putea realiza schimbul rapid, indiferent de localitate.
Poti plasa o comanda acum foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau telefonic, la numerele afisate.

Noi te ajutam la fiecare pas, fara niciun cost!
Pentru detalii suplimentare si alte informatii, ce te vor ajuta sa achizitionezi piesele potrivite utilajului tau, ia legatura cu unul din consilierii nostri.
Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie.
Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Livrarea coletului cu garnitura de chiuloasa JCB 535 comandata este realizata prin serviciile de curierat si dureaza o zi lucratoare. Modalitatea de plata in acest caz este ramburs, pentru a avea ocazia sa verifici integritatea piesei inainte.
Daca te avantajeaza, te asteptam si la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti, ca sa ridici personal piesa comandata.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei din toate zonele tarii pot interveni asupra utilajului din dotare in localitatea in care acesta se gaseste.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe.
Iti stam la dispozitie pentru detalii! Nu ezita, ia legatura cu noi si vei economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa JCB 535 este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief. Acestea iti asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, ce nu necesita achizitionarea altor materiale.

Cod piesa: LMZ026IF-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura