Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara Steyr N14409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr N14409
Cod produs
3MOQ1YHN-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru a obtine performante si a maximiza durata de viata a utilajului, vei avea nevoie de piese noi, de calitate. Din acest motiv mentinem un stoc permanent disponibil al pieselor originale Carraro, piese de schimb recomandate de specialistii in domeniu pentru atingerea unui randament maxim. Alege acest cap planetara Steyr N14409 original Carraro - are acele caracteristici absolut necesare pentru orice schimb de durata realizat. Principalele avantaje de care vei beneficia sunt: eficienta in lucru, functionarea sigura si optima indiferent de mediul de lucru si rezistenta la multiple solicitari.

Cap planetara Steyr N14409 - calitatea face diferenta! Cere acum o oferta!

Odata cu schimbarea lui, iti recomandam sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor.

In plus, pentru a ajunge la performantele dorite, este recomandata si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

La ACN Piese Utilaje ai consultanta gratuit!

Pentru mai multe detalii despre piesele necesare si pentru a primi gratuit consultanta tehnica din partea noastra, suna la unul din numerele de telefon afisate! Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Garantia primita la achizitionarea acestui cap de planetara Steyr N14409 va fi valabila 6 luni de zile. Aceasta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Comanda acum acest cap planetara Steyr N14409 daca vrei sa ajunga rapid in localitatea ta. Serviciile de curierat se vor ocupa de transport si de incasarea rambursului, iar in prezenta lor tu poti verifica integritatea piesei pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. De asemenea, te asteptam si in depozitul nostru din apropierea Bucurestiului pentru ridicarea personala a coletului, iar daca mai ai intrebari iti stam la dispozitie.

Dupa achizitionarea piesei, iti putem face legatura si cu mecanicii nostri experimentati pentru a programa montajul ei sau orice revizie necesara echipamentului.
Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor efectua orice reparatie, indiferent de complexitatea acesteia. Inclusiv reconditionari partiale sau totale, reviziile periodice.
Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura