Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 200
Out Of stock
Descriere
Deoarece calitatea inseamna cresterea eficientei iti recomandam pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 200 pentru motorul tau. Ea este o productie europeana a carei beneficii depasesc costurile si iti mentin randamentul ridicat in timpul lucrului.

Fiind conceputa pentru a inlocui modelul original vei avea parte de aceeasi eficienta, aceeasi siguranta cat si un timp indelungat de exploatare. Din acest motiv noi o recomandam cu incredre si o ofertam in avantajul tau.

Stocul pentru aceasta este permanent disponibil de aceea o poti ridica in timp util din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Achizitionarea ei iti va aduce un certificat de garantie valabil 1 an care va inlocui orice plata suplimentara in cazul unei situatii neprevazute.

Pentru a fi livrata in alta localitate apelam la serviciile de curierat. Timpul transportului va fi de o zi lucratoare iar la receptie curierul va astepta verificarea coletului. In acest fel te vei asigura ca platesti rambursul doar daca piesa se afla in stare perfecta.

Daca ai intrebari sau doresti sa comanzi personalul nostru iti va oferi suportul tehnic necesar. In plus poti programa si montajul piesei sau orice reparatii complexe ce trebuie efectuate la utilaj deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Deutz Fahr Agrotron 200 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul piesei este: AL5X8CU4-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura