Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac Claas Targo K70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo K70
Cod produs
9RZMK4QL-R-BT
Out Of stock
Descriere
Cand esti detinatorul unui utilaj de marca, piesele de schimb potrivite fac diferenta dintre un randament obisnuit si unul exceptional. Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate la munca in fiecare zi, atunci calitatea este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. Spre exemplu, noi iti recomandam un simering pinion atac Claas Targo K70 original, menit sa iti asigure o reparatie de durata!

Desigur ca nicio componenta nu va rezista la nesfarsit - nimic nu e etern, bineinteles. Dar o piesa precum acest simering va rezista mult timp, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai avantajos. Tocmai asta iti oferim la ACN Piese Utilaje.

Comanda acum acest simering pinion atac Claas Targo K70 si intra in universul pieselor de schimb superioare din punct de vedere calitativ!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Ai nelamuriri sau ti-ar placea sa afli mai multe detalii despre acest produs?
Deoarece ne apreciem clientii foarte mult, plasarea unei comenzi prin magazinul nostru vine cu un serviciu de asistenta tehnica de top - expertii nostri sunt gata sa gaseasca cea mai buna solutie pentru problema ta. De la gasirea componentelor potrivite pana la recomandarea unui mecanic profesionist, noi suntem alaturi de tine la fiecare pas! Nu trebuie sa mai ai retineri in fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Contacteaza-ne cand te napadesc defectiunile si lasa-ne sa te ajutam.

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa un simering pinion atac Claas Targo K70 nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Comanda acest simering pinion atac pentru incarcator telescopic Claas Targo K70 astazi si maine vei putea deja sa il montezi pe vehiculul tau! Noi lucram cu cele mai rapide firme de curierat din Romania, pentru ca tu sa te bucuri de o livrare prompta. Coletul ar trebui sa ajunga la tine in aproximativ o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (ramburs) si ai posibilitatea sa verifici piesa in prezenta curierului. Vrei sa ridici componenta personal? Atunci te asteptam sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri!

Un utilaj de marca, o piesa de calitate si un montaj impecabil reprezinta combinatia infailibila! Daca ai nevoie de un mecanic profesionist, noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni experti pe care ii cunoastem. Acestia se vor deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau si iti vor monta piesele comandate sau executa reparatiile necesare. Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu colegii nostri din departamentul tehnic si noi ne ocupam de tot!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: 9RZMK4QL-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura