Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 3.80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr DX 3.80
Cod produs
WJTOZ2MF-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru garantarea unui mediu sigur de lucru, iti recomandam schimbarea componentelor vechi din ansamblul motorului. Noi iti punem la dispozitie piesele necesare, printre care si aceasta pompa alimentare Deutz Fahr DX 3.80 pe care o gasesti acum in oferta noastra. Aceasta este fabricata in Europa cu scopul de a echivala originalul, avand aceeasi eficienta si durata lunga de functionare. De aceea o recomandam cu toata increderea, pentru a putea ajunge la o functionare optima a motorului. O ofertam alaturi de garnitura dintre pompa si blocul motor.

Stocul este permanent disponibil, de aceea si pretul de achizitionare este mult mai avantajos. Timpul de livrare minim. Dureaza doar 24 de ore sa intri in posesia pompei de combustibil, indiferent de locatia ta din tara! Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Nu ezita sa ne contactezi daca mai ai intrebari despre aceasta pompa de motorina sau daca doresti consultanta tehnica la achizitionarea altor piese. E gratuita si vei alege cu usurinta piesele potrivite echipamentului tau.

Pompa alimentare Deutz Fahr DX 3.80 - primesti certificat de garantie!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Comanda acum si iti livram pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr DX 3.80 impreuna cu certificatul de garantie valabil 1 an de zile.

Livrarea ei se realizeaza prin curier rapid, indiferent de localitate, iar timpul de asteptare este de o zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs, acesta putand fi achitat dupa verificarea piesei, in prezenta curierului. Daca doresti sa ridici pachetul cu pompa alimentare Deutz Fahr DX 3.80 comandata personal, te asteptam la punctul nostru de lucru.

Poti conta pe noi si ne poti apela si daca doresti ajutor la montaj sau daca echipamentul tau necesita reparatii complexe, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara. Ne-am dorit sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate garantata, astfel incat piesele de schimb achizitionate de la noi sa redea functionalitatea utilajului in cele mai bune conditii. In afara unui montaj corespunzator, efectuam numeroase tipuri de interventii tehnice, la motor, la sistemul de transmisie sau directie, alezare/ rebucsare punte, reconditionari. Profita si tu de acest serviciu si afla detalii de la noi!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura