Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Case 580K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580K
Cod produs
WT3PXKQH-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru a-ti intretine in mod eficient utilajul iti ofertam avantajos piese originale, de inalta calitate. Printre acestea se afla si acest cap planetara buldoexcavator Case 580K care face parte din gama pieselor originale Carraro. Piesa detine merite deosebite in privinta eficientei si ajunge la o durata indelungata de functionare, mentinand un mediu sigur de lucru. De aceea o recomandam cu incredere si iti venim in ajutor cu un pret competitiv si un stoc permanent disponibil.

Cap planetara buldoexcavator Case 580K - oportunitatea de a investi pe termen lung! Alege calitatea!

Pentru a te asigura ca ajungi la performantele dorite iti recomandam sa verifici integritatea crucii de planetara. Aceasta trebuie inlocuita daca urechile planetarei vechi sunt uzate. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. De asemenea, este recomandata si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Poti conta pe ajutorul nostru, la orice pas!

Daca ai nevoie de ajutor in identificarea acestor piese si de o oferta personalizata, in avantajul tau, suna la unul din numerele de telefon afisate! Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie.
Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Daca un astfel de cap planetara buldoexcavator Case 580K e montat corect si apar totusi situatii neprevazute, pentru a avea asigurat un model nou, vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni de zile.

Te asteptam la sediul nostru din apropierea Bucurestiului pentru ridicarea personala a acestui cap de planetara pentru buldoexcavator Case 580K din imagini. Daca nu te poti prezenta, iti trimitem coletul prin curier rapid. In acest fel beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare si platesti rambursul la final. Cere acum o oferta!

Mecanicii nostri se pot deplasa la punctul tau de lucru pentru a realiza montajul piesei si pentru a efectua orice reparatie e necesara echipamentului tau. Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Daca esti interesat, mentioneaza in cererea ta si despre acest serviciu!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura