Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Ceres 340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Ceres 340
Out Of stock
Descriere
Iti oferim pivotul superior pentru tractor Claas Ceres 340 din gama noastra de piese originale Carraro. Aceasta este in topul recomandarilor facute de specialistii in domeniu datorita multiplelor avantaje prezentate.

Printre cele mai importante enumeram siguranta in lucru, rezistenta la cat mai multe solicitari si eficienta mentinuta la cote maxime pe tot parcursul exploatarii.

Pentru a te ajuta sa achizitionezi rapid aceasta piesa o mentinem in stoc atat separata cat si ca parte din kitul nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, iar la achizitionarea lui iti oferim un pret special.

Garantia pivotului este de 1 an de zile si iti va acoperi orice plata suplimentara in cazul unei situatii neprevazute.

Daca este piesa ce ii trebuie utilajului trimite-ne datele locatiei tale pentru a o livra a doua zi lucratoare. Vei avea posibilitatea de a o verifica in prezenta curierului pentru a-i achita rambursul acestuia doar daca se afla in stare perfecta.

Poti opta si pentru ridicarea personala vizitandu-ne la punctul de lucru din Bucuresti.
Consilierii nostri tehnici iti vor oferi mai multe detalii despre piesa si compatibilitatea ei daca ne contactezi acum. In plus vei putea programa montajul ei sau orice reparatie necesara utilajului la unul din mecanicii disponibili in zona ta de lucru. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: RMCFO4XU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura