Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Ursus 4514

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ursus 4514
Cod produs
8Q3DGYA1-C-MI
Out Of stock
Descriere
Redu costurile pentru piesele de schimb, achizitionand alternative ale originalelor ce iti asigura aceeasi eficienta in lucru. Noi avem acum in oferta noastra aceasta pompa alimentare Ursus 4514 care iti asigura o schimbare sigura, eficienta si de durata. Pompa pe care ti-o propunem este fabricata in Europa, cu respectarea standardelor de calitate, si poate fi a ta pentru un pret avantajos. In oferta este inclusa si garnitura dintre pompa si blocul motor. Pentru a putea beneficia rapid de piesa, noi mentinem un stoc permanent disponibil de astfel de piese in depozitul nostru din Bucuresti.
Daca vrei sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate. Daca inainte de a plasa o comanda ai nevoie de mai multe detalii despre aceasta pompa sau serviciile pe care noi le putem asigura, te ajuta unul din consilierii nostri tehnici. Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!
Ai nevoie si de mecanic? Pentru ca iti putem recomanda unul dintre partenerii nostri, suna-ne pentru un numar de telefon util pentru tine!
Pompa alimentare Ursus 4514  face minuni, iti intinereste utilajul!
Cum sa faci diferenta intre un motor bine alimentat si unul care sufera de malnutritie? Cel de-al doilea da semne de oboseala: pierde din energie cand incerci sa accelerezi, sau cand vrei sa urci o panta. Acceleratia e apatica, sau poti ramane in pana de combustibil daca nu schimbi la timp pompa de motorina! Ia-i o pompa de calitate si monteaz-o corespunzator si vei avea un utilaj brusc intinerit, energic si apt pentru munca!
Nu gasesti altii mai informati ca ei, suna-i pe consultantii nostri!
Incepe cu un apel la consultantii nostri orice depanare personalizate la ACN! Ei identifica piesa perfect compatibila cu utilajul tau cu un minim de date tehnice! Sunt informati si eficienti, suna-i oricat de complexa este interventia tehnica de care ai nevoie!
Producatorul european ofera un certificat de garantie de 1 an pentru pompa de alimentare pentru tractor Ursus 4514  tot ce trebuie sa faci este sa o montezi corect!
Pompa alimentare Ursus 4514 este pe stoc, o gasesti pe raft in depozitul nostru chiar acum! Daca nu poti veni astazi, plaseaza o comanda si ea pleaca spre tine imediat cu un curier rapid. Ajunge in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
Este extrem de important sa montezi perfect orice piesa, la fel de important ca si calitatea piesei! Nu ai timp de reparat iar si iar in urma unei improvizatii, asa ca suna-ne pentru datele de contact ale unui mester priceput, daca ai nevoie!
Specificatii tehnice
Pompa mecanica cu membrana are:
• Prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala de 25 mm
• Distanta pe orizontala de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei de 35 mm
• Admisia si iesirea de ’, cu filet pas normal
• Garnitura dintre pompa si blocul motor este inclusa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura