Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case CX60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CX60
Out Of stock
Descriere
Felul nostru de a te ajuta sa iti intreti utiljul la un randament ridicat este prin produsele noastre de calitate. De aceea iti ofertam acest pivot superior Case CX60 la cel mai bun pret.

El este original Carraro iar caracteristicile sale te vor ajuta sa ai o functionalitate eficienta, sigura si de durata. Din acest motiv mentinem un stoc permanent disponibil din care poti ridica piesa rapid.

Achizitionarea ei este avantajoasa ca parte separata insa iti oferim un pret special si pentru kitul nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Garantia ce vine la pachet cu piesele va fi valabila 1 an de zile de la data achizitiei.

Comanda acum si iti vom livra in localitatea dorita intr-un timp foarte scurt. Poti verifica pachetul atunci cand ajunge pentru a te asigura de integritatea piesei inaintea achitarii rambursul. De asemenea, poti ridica coletul direct din depozitul nostru unde avem o gama larga de produse Carraro.

Verifica inainte compatibilitatea piesei cu utilajul tau sunand la unul din numerele de telefon afisate. Consilierii nostri iti vor oferi suportul tehnic necesar cat si detaliile despre service-ul nostru mobil. La acesta vei putea apela oricand ai nevoie de reparatii complexe cat si pentru a programa montajul piesei achizitionare. Suna acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: JIRA3E41-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura