Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare miniincarcator Komatsu CK20

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CK20
Cod produs
7FH8LOGJ-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare Komatsu CK20 prezentata in imagini este un model european, echivalent originalei. Achizitionarea ei iti va asigura performanta in activitate, deoarece este fabricata din materiale rezistente, ce iti ofera eficienta identica cu cea a produselor originale. De aceea specialistii o recomanda pentru o exploatare indelungata, avand si un pret mai accesibil. Eficienta sporita a modelului ofera posibilitatea de inlocuire si a pompei mecanice de alimentare, printr-un montaj foarte simplu.
Clientii nostri ii cunosc eficienta si rezistenta si, pentru a o expedia de indata unde au nevoie de ea, mentinem un stoc permanent in depozitul nostru.
Daca vrei sa o montezi pe utilajul tau chiar de maine, plaseaza acum o comanda. Direct pe site-ul firmei sau suna la numerele de telefon afisate. Iti oferim consultanta tehnica gratuita la alegerea produselor pentru utilajul tau! Ai nevoie si de mecanic? Pentru ca nu stim daca ai aflat, ne-am construit in timp o retea de parteneri cu ateliere mobile distribuita in toate zonele tarii, suna-ne pentru datele de contact ale celui din vecinatatea ta!
Pompa electrica alimentare Komatsu CK20 eficienta si rezistenta! Profita si tu de oferta noastra!
Daca pompa de alimentare are o problema in a asigura un flux constant de combustibil, motorul porneste greu, acceleratia nu functioneaza si in final, utilajul se va opri definitiv.
Ei, nu definitiv, pentru ca vei lua cea mai buna decizie, vei inlocui pompa de alimentare cu cea pe care ti-o recomandam, si motorul tau va fi ca nou!  O pompa de buna calitate montata profesionist iti va asigura o alimentare continua a motorului o perioada extinsa de timp!
Intreaba gratis un expert!
Ce ti-ai mai putea dori atunci cand o defectiune iti tine utilajul blocat? Sa suni la sediul nostru, sa explici pe scurt care e problema si vei vedea cat de eficienti sunt consultantii nostri in a depista defectiunea si a-ti indica piesa de schimb corecta!
Pompa electrica de alimentare pentru miniincarcator Komatsu CK20 are garantie extinsa pentru 1 an, poti fi sigur ca, daca are cumva defecte de fabricatie, o vom inlocui cu o pompa noua.
Pompa electrica alimentare Komatsu CK20 este pe stoc in depozitul nostru, poti veni sa o iei. Daca nu, ea pleaca in aceeasi zi din depozit si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Poti plati ramburs dupa verificarea piesei, vrem o colaborare bazata pe incredere.
La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Mecanicii nostri parteneri pot remedia sigur si rapid orice defectiune chiar in punctul tau de lucru. Nu lasa motorul pe mana oricui, apeleaza la specialisti!

Specificatii tehnice

• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura