Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr AgroXtra 6.17

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr AgroXtra 6.17
Cod produs
SAONBFC6-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa alimentare Deutz Fahr AgroXtra 6.17 este o productie alternativa europeana. O caracterizeaza eficienta sporita si usurinta in exploatare. Pompa pe care ti-o propunem este fabricata de un producator de renume si, datorita beneficiilor oferite, se plaseaza in topul echivalentelor de succes. Oferta noastra pentru aceasta pompa de calitate garantata include un pret excelent. Ai gratuit garnitura dintre pompa de motorina si blocul motor. Etansarea va fi facuta cu succes!

O poti ridica imediat din depozitul nostru, unde avem un stoc propriu! Ca sa te bucuri de ea si daca esti in tara, plaseaza azi o comanda si maine o primesti. E foarte simplu sa o comanzi si vei beneficia si de consultanta tehnica gratuita din partea noastra. Ca sa fii sigur ca ce te intereseaza din oferta noastra este compatibil cu utilajul tau, contacteaza-ne! Stii ca avem si personal specializat pentru asistenta tehnica, in apropierea ta? Iti dam detalii la un acelasi apel!

Pompa alimentare Deutz Fahr AgroXtra 6.17 - calitate la standarde inalte!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Dupa plasarea comenzii vei primi un certificat de garantie valabil 1 an cu care iti putem schimba rapid piesa in cazul unor situatii nefavorabile. Documentele vor insoti pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr AgroXtra 6.17 comandata.

Comanda acum pompa alimentare Deutz Fahr AgroXtra 6.17 si o poti ridica imediat de la noi! Te asteptam la depozitul nostru, iar pentru livrare in orice alta localitate, apelam la serviciile de curierat. Transportul dureaza o zi lucratoare, indiferent de localitate, iar la primirea coletului vei avea si timp de verificare a piesei. Plata se achita curierului dupa ce te-ai convins ca piesa primita este cea dorita.

Asteptam apelurile tale si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, din toata tara, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura