Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland TM135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM135
Cod produs
HMIOACKF-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a beneficia de calitate dar si de un pret accesibil, achizitioneaza pompa alimentare New Holland TM135 imediat! Ea este o productie europeana fabricata din cele mai rezistente materiale care pot oferi eficienta si siguranta in lucru. Piesa originala este inlocuita cu succes de acest model, la un pret mult mai bun. De aceea, noi o recomandam cu incredere si pastram un stoc permanent disponibil pentru ca tu sa beneficiezi de ea cat mai repede.

E timpul sa-ti pui in gand urmatorul lucru: Imi voi respecta utilajele care-mi usureaza munca! Noi ne-am pus in gand sa te tii tu de promisiune! Cum? Importam direct de la producatori piesele si, prin urmare, putem sa alcatuim oferte mult mai avantajoase decat concurenta. Asezonam totul cu servicii de consultanta gratuita, un strop mai mult de mentenanta si la sfarsit se lasa cu montaj!

Pompa alimentare New Holland TM135 - pregatita sa treaca la treaba!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Suntem la dispozitia ta pentru orice informatii suplimentare!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor New Holland TM135 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Comanda acum pompa alimentare New Holland TM135 si maine va ajunge in localitatea ta, cand o poti verifica in prezenta curierului. Modalitatea de plata este ramburs si se achita la final, dupa ce te asiguri de calitatea promisa. Sau o poti ridica in aceeasi zi in care ai comandat-o, de la sediul nostru.

Pentru ca vrem ca piesele de calitate pe care ti le oferim sa beneficieze de un montaj corespunzator, iar tu de o reparatie de durata, ne-am format o echipa de mecanici experimentati, care poate interveni rapid pentru orice problema tehnica, chiar unde iti desfasori activitatea. La un acelasi apel catre noi, te putem pune in legatura cu mecanicii nostri pentru a programa montajul piesei sau pentru a efectua orice alte interventii necesare, astfel incat, utilajul tau sa ajunga in stare perfecta.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura