Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5215
Out Of stock
Descriere
Iti sustinem munca prin cele mai eficiente si sigure piese de schimb pentru utilajul tau. De aceea, pivotul superior pentru tractor John Deere 5215 il oferim din gama Carraro, deoarece este foarte cunoscuta pentru calitatea materialelor.

Astfel vei avea o exploatare indelungata la capacitate maxima, piesa fiind una originala.
Pretul este accesibil pentru achizitionarea pivotului separat insa pentru kitul nostru complet oferim un pret special. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Pentru a avea asigurata schimbarea lor in cazuri posibile nefavorabile, vei avea in pachet un certificat de garantie valabil 1 an.

Pachetul poate fi livrat in orice localitate din tara, intr-un timp foarte scurt. La primirea lui curierul iti va oferi timpul necesar pentru a verifica integritarea pieselor, incasand rambursul la final.

Daca te afli in Bucuresti poti ridica pachetul direct din depozitul nostru, iar daca ai intrebari ne poti contacta cu incredere.

Consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie pentru orice cerere si iti ofera suportul tehnic necesar. De asemenea, mecanicii nostri colaboratori pot face tot ce le sta in putinta pentru a-ti aduce utilajul in stare perfecta. Suna acum si programeaza montajul piesei sau orice interventie necesara!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: AIWYCD3V-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura