Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Steyr 964

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 964
Cod produs
G07ERSMQ-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare tractor Steyr 964 o ofertam avantajos, deoarece dorim sa beneficiezi si tu de eficienta sa. Pompa cu actionare mecanica iti asigura functionarea corecta a motorului. Pompa pe care ti-o recomandam este o alternativa de succes pe care specialistii (si nu numai) o recomanda in inlocuirea originalului. Pompa de motorina asigura o exploatare indelungata. Se fabrica in Europa, iar noi mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru.

Vrem sa onoram cererile in cel mai scurt timp. Primesti piesa in 24 de ore de la plasarea comenzii! Te vei bucura de calitate, rezistenta si eficienta la un pret excelent! Certificatul de garantie este si el adaugat in colet si are o valabilitate de 12 luni. Garnitura ce etanseaza pompa de combustibil de blocul motor este foarte importanta. Acesta este motivul pentru care o ai adaugata gratuit in oferta! Personalul nostru tehnic te va ajuta sa alegi piesele potrivite echipamentului tau, contacteaza-ne!

Pompa de alimentare tractor Steyr 964 - solicita-ne oferta chiar acum!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Alaturi de pompa de alimentare pentru tractor Steyr 964 vei avea garnitura dintre pompa si blocul motor, dar si un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Daca nu poti ridica personal pompa de alimentare tractor Steyr 964 comandata de la sediul nostru, trimite-ne datele locatiei tale si primesti coletul a doua zi lucratoare. In prezenta curierului vei putea verifica integritatea piesei inainte de a efectua plata ramburs. Astfel, te poti asigura ca produsul primit este cel dorit si a ajuns in stare perfecta.

Pentru montajul pompei, reparatii motoare sau alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei din toate zonele tarii pot interveni asupra utilajului din dotare in localitatea in care acesta se gaseste. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Iti stam la dispozitie pentru detalii! Nu ezita, ia legatura cu noi si vei economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura