Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru autogreder Komatsu GD650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu GD650
Cod produs
NUFWYDX8-C-IA
Out Of stock
Descriere
Oferta noastra pentru pompa de alimentare Komatsu GD650 include un pret de importator direct si livrare imediata! Piesa pe care ti-o recomandam este fabricata in Europa si comercializata de noi la nivel national pentru ca ii cunoastem eficienta si rezistenta. Principalul avantaj al pompei din imagini il reprezinta rezistenta la uzura a materialelor folosite, fapt ce iti asigura o exploatare indelungata si eficienta in lucru. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate.

Autogrederele sunt utilaje solicitate si ras-solicitate, nu-ti permiti sa il scoti pe teren cu piesele uzate. E nevoie de o inspectie atenta si riguroasa inainte de a-l supune unei activitati. Noi iti recomandam sa fii atent la uzura pieselor si sa le schimbi cu produse de calitate. Trebuie sa dai importanta consumabilelor si sa-ti faci un plan de mentenanta care sa preintampine avariile in locul in care iti desfasori activitatea. Noi iti putem oferi toate serviciile de care ai nevoie.

Pompa de alimentare Komatsu GD650 - motorul autogrederului va functiona foarte bine!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare pentru autogreder Komatsu GD650 vine cu garantie! Un montaj corect te scuteste de neplaceri ulterioare. In colet vei avea si certificatul de garantie valabil 1 an.

Suna la numarul de telefon afisat pentru a ne comunica datele locatiei tale si noi iti livram coletul cu pompa de alimentare Komatsu GD650 comandata pentru a doua zi lucratoare. Rambursul il vei plati curierului dupa verificarea atenta a acestuia, astfel evitand orice nemultumire in colaborarea noastra. Daca preferi sa ridici personal pompa comandata, te asteptam la sediul nostru.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia este de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura