Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru vola Case W15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case W15
Cod produs
ISJC7KOD-RE
Out Of stock
Descriere
Daca doresti sa achizitionezi o astfel de pompa de alimentare vola Case W15 credem ca ai terminat cu cautarile! Calitatea sa superioara va fi pe masura asteptarilor tale! Poti lua serios in calcul acest model pe care il recomandam cu incredere. De asemenea, aceasta pompa de alimentare este echivalenta originalului si prezinta o eficienta sporita, astfel incat sa poata fi garantata functionarea corecta a motorului.

Pompa de alimentare vola Case W15 - calitatea face diferenta! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

Producatorul european al acestei piese a fabricat-o alegand un design nou, care sa ii permita o exploatare indelungata si fara probleme. Aceste avantaje, dar si pretul de achizitie atractiv ne determina sa avem un stoc permanent in depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti

Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

.Ca sa beneficiezi si tu de ea, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate. De asemenea, beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata! Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici.

Livrarea pompei se face alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor, dar si de certificatul de garantie valabil 1 an. Alege o asemenea pompa de alimentare pentru vola Case W15 cu incredere!

Pentru comenzi, contacteaza-ne telefonic sau completeaza cererea de pe site-ul nostru! Transportul in toata tara este efectuat de serviciile de curierat colaboratoare, care ajung in localitatea ta a doua zi lucratoare. Coletul este lasat pentru verificare inainte de a fi incasat rambursul, pentru a nu aparea nemultumiri in colaborarea noastra. Comanda acum aceasta pompa de alimentare vola Case W15 si o poti ridica in aceeasi zi de la sediul firmei noastre, din apropiere de Bucuresti!

Daca ai comandat piesa, dar doresti si ajutor la montaj, poti solicita interventia unui mecanic colaborator al nostru, disponibil in zona ta. Pentru a te pune in legatura cu el contacteaza unul din consilierii nostri tehnici!
Iti reamintim ca executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului tau, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe.

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura