Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru excavator Case 488P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 488P
Cod produs
8PNM47SB-AT
Out Of stock
Descriere
Daca masinaria ta are nevoie de rulmenti noi, ai nimerit in locul potrivit. Aici gasesti cele mai bune solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. Rulmentii pe care ii avem sunt de inalta calitate, capabili sa infrunte sarcini grele si solicitari intense. Astfel este si acest rulment butuc excavator Case 488P care ti-a atrasa atentia. Este extrem de rezistent si de fiabil, conceput astfel incat sa iti ofere performanta indelungata. N-o fi el indestructibil, dar duce mult si bine fara probleme. Mai ales daca-i mentii si o lubrifiere optima. Poarta amprenta Carraro, te poti baza pe calitatile sale!

Or fi defectiunile inerente, dar poti fi cu un pas inaintea lor. Daca iti monitorizezi periodic utilajul, observi din timp cand ceva scartaie si poti lua masurile corespunzatoare, prevenind complicatiile. E cam asa cum e si in cazul sanatatii noastre. Preventia e in mod cert mai usoara decat tratarea. Iar noi suntem aici sa-ti dam o mana de ajutor, sa te invatam cateva reguli simple prin care iti poti mentine utilajele in perfecta stare de functionare cat mai mult timp. Suna-ne si scapa de batai de cap!

Rulment butuc excavator Case 488P - calitate superioara pentru randament maxim!
Chiar de nu-ti pare mare lucru, rolul acestui rulment este esential pentru utilajul tau, intrucat acest rulment butuc excavator Case 488P asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Totodata, vei face si economii la combustibil datorita lui.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Nu te sfii sa ne contactezi cand te confrunti cu vreo problema sau dilema. Oricat ti-ar parea de complicat, vom gasi impreuna solutia cea mai buna. Fie ca nu stii care e cauza defectiunii si, in consecinta, nu stii ce piese ti-ar trebui, fie ca iti doresti un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau - totul se rezolva. Chiar si montajul, caci avem colaboratori in toata tara si iti trimitem rapid un profesionist cand situatia o cere. Contacteaza-ne, vei scuti resurse importante!

Comanda cu incredere, acest rulment butuc excavator Case 488P beneficiaza de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Stim ca timpul e foarte pretios, de aceea iti livram acest rulment butuc excavator Case 488P super rapid. Il vei primi in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. La fel de bine poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin zona.

Daca vrei beneficii maxime de la noua piesa, asigura-i un montaj calificat, care va tine cont de toate aspectele necesare unei functionari optime. Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta si ideal ar fi sa-i inlocuiesti si perechea. De asemenea, iti recomandam sa evaluezi si starea etansarii si sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, care mai mult ca sigur a avut de suferit. Iar daca n-ai la cine apela pentru un montaj ca la carte, te punem noi in contact cu niste profesionisti din zona ta de activitate. Doar da-ne de veste si se rezolva!

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura