Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru tractor Valtra T150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra T150
Cod produs
I7TE3H2S-C-AC
Out Of stock
Descriere
Daca iti place calitatea, atunci acest cap de bara complet Valtra T150 - o piesa originala Carraro - este pentru tine si utilajul tau. Il gasesti in depozitul nostru ca ansamblu complet cu livrare imediata. Componentele acestuia sunt: bieleta de directie, piulita de reglaj si capatul de bara, toate fiind noi, originale Carraro.

Consideri ca este bine sa faci economie si sa inlocuiesti piesele defecte cu piese ieftine? Din impartasita de clientii nostri iti spune ca lucrurile nu stau deloc asa. O piesa de schimb ieftina inseamna o piesa de schimb pe care o vei inlocui… des. Alege piese de schimb de calitate! Contacteaza-ne!

Cap de bara complet Valtra T150 - pentru utilajele tale!
Atunci cand esti in situatia de a inlocui aceasta piesa, produsul nostru este o alegere optima pentru utilajul tau. Piesa de schimb este foarte rezistenta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara. Produsul este realizat dintr-un metal tratat, ceea ce ii confera o rezistenta mare impotriva factorilor externi si a uzurii.

Aceasta are rolul de a conecta cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Impuritatile ce pot patrunde prin zona avariata a mansonului de cauciuc pot uza articulatia sferica. Uzura poate ajunge si la capatul de bara sau articulatiile bieletei.

Pentru o reparatie de durata, recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Identifici… simplu si usor!

Da, pentru ca avem la departamentul de Identificari colegi pregatiti sa-ti sara in ajutor cand ai de identificat o piesa de schimb. Si… consultanta lor este gratuita!

Cum procedezi ca sa le ceri ajutorul?! Simplu! Ii contactezi, le dai cateva informatii despre utilajul tau si ei iti ofera suport pentru a identifica corect piesa de schimb de care acesta are nevoie.

Simplu? Usor? Noi spune ca da! Vorbeste cu noi si convinge-te!

Aaa… Stai! Sa nu uitam sa-ti spunem si ca, atunci cand este cazul, iti vor trimite chiar si schite pentru ca identificarea sa fie rapida! Vei vedea… avem colegi destoinici!

Pentru acest cap de bara complet pentru tractor Valtra T150 garantia este de 1 an de zile.

Certificatul de garantie care te va asigura ca o eventuala defectiune din fabricatie va fi remediata il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Comanda acum acest cap de bara complet Valtra T150 si, daca esti din alta localitate, il vom trimite catre tine in 24 de ore.

Daca doresti sa-ti ridici chiar tu piesele, te asteptam la depozitul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov.

Ce ai mai avea de facut?! Poti sa completezi o cerere pe site sau sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe pagina noastra de internet!

Vorbeste cu noi, iar piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie, ajung la tine foarte repedeee!

Ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil? Contacteaza-ne, intrucat asiguram interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului.

Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

-260 mm capatul de bara
-210 mm bieleta de directie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura