Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor JCB Fastrac 2140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 2140
Cod produs
CE45BJPV-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa alimentare JCB Fastrac 2140 pe care o avem prezenta in oferta noastra este un model european de inalta calitate. Ti-o recomandam cu incredere pentru ca este un inlocuitor al piesei originale, avand o aceeasi eficienta, insa pretul mult mai avantajos. De asemenea, aceasta pompa este conceputa cu un design nou, care sa ii permita o rezistenta indelungata si o siguranta mai mare in lucru.

Pompa alimentare JCB Fastrac 2140 - prezenta oricand in depozitul nostru! Alege calitatea!

Producatorul european ii garanteaza calitatea. Ca sa beneficiezi si tu de ea, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate. Pentru consultanta gratuita sau pentru a lua legatura cu mecanicii nostri care te pot ajuta la montaj, contacteaza-ne acum! Iti stam la dispozitie pentru orice solicitare. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Achizitionezi aceasta pompa de alimentare pentru tractor JCB Fastrac 2140 si primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Comanda acum si primesti o asemenea pompa alimentare JCB Fastrac 2140 a doua zi lucratoare, indiferent de localitate. Curierul iti va lasa timpul necesar verificarii coletului pentru a plati rambursul doar daca esti multumit de produsul primit.
De asemenea, poti ridica pompa si de la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti, unde avem un stoc permanent disponibil.

Pentru o remediere rapida si adecvata a problemelor mecanice ale utilajului tau, una dintre echipele noastre mobile iti sta la dispozitie. Mecanicii nostri se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot monta corect componentele de care ai nevoie. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana pentru tractor JCB Fastrac 2140 are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura