Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5200
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior pentru tractor John Deere 5200 il oferim original, deoarece prezinta o siguranta si eficienta mai mare in lucru. El este de origine Carraro si datorita calitatii inalte ce rezista pe o perioada extinsa il recomandam cu incredere.

Achizitionarea lui se face din stocul nostru aflat in Bucuresti, unde il mentinem permanent disponibil. Il poti ridica separat sau poti profita de pretul nostru special pentru kitul complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Garantia pentru acest produs este valabila 1 an de zile, timp in care orice situatie nefavorabila va fi remediata fara alte plati suplimentare.

Daca doresti livrarea piesei in alta localitate tot ce trebuie sa faci este sa ii comunici unui angajat datele locatiei. Transportul este realizat prin curier rapid si la primirea coletului poti verifica atent integritatea piesei. Plata in acest caz se achita curierului la final.

Pentru montaj sau alte reparatii necesare echipamentului tau poti solicita interventia service-ului nostru mobil. Suna acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul produsului este: 6H8R2O14-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura