Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Fendt GT 350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fendt GT 350
Cod produs
LRFA0V8Q-IA
Out Of stock
Descriere
Daca uzarea pieselor te impiedica sa lucrezi la capacitate maxima, schimba modelul vechi cu unul care sa aiba caracteristicile necesare. Noi iti oferim aceasta pompa de alimentare Fendt GT 350 care prezinta o eficienta sporita. Iti ofera siguranta in exploatare si o rezistenta indelungata. De aceea, modelul pe care ti-l propunem este in topul alternativelor originalului. Este fabricata in Europa de un producator de renume. Pretul de achizitie este foarte avantajos si include garnitura dintre pompa si blocul motor.

Vei avea la dispozitie experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau. Cum ajungi usor la consultantii nostri? Ne suni sau ne scrii direct pe site! Primesti gratuit consultanta tehnica specializata! Si daca ai nevoie de o echipa de mecanici, ne poti solicita interventia service-ului mobil. Suntem pregatiti sa ne deplasam la tine si sa facem fata oricarei provocari. Avantajul nostru este ca suntem cei mai buni cunoscatori. Stim exact fiecare model de utilaj si piesele de care are nevoie!

Pompa de alimentare Fendt GT 350 - motorul functioneaza la capacitate maxima!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Nu putem evita situatiile neprevazute, dar le putem remedia imediat, de aceea vei avea si un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Pompa de alimentare pentru tractor Fendt GT 350 va avea toate documentele necesare cu ea.

Comanda acum pompa de alimentare Fendt GT 350 si pentru ridicarea ei in aceeasi zi te asteptam la sediul nostru, unde avem un stoc permanent disponibil. Daca doresti livrarea in alta localitate, ia legatura cu unul din consilierii nostri tehnici. Lasa-i acestuia datele necesare si vei avea coletul a doua zi lucratoare. Curierul care se ocupa de transport te poate astepta sa il verifici inainte de a incasa rambursul, pentru a nu exista nemultumiri.

Asteptam telefonul tau pentru a-ti oferi mai multe detalii! Daca ai nevoie de ajutor si la montaj contacteaza-ne si te punem in legatura cu mecanicii nostri. Avem mecanici colaboratori ai firmei pe intreg teritoriul tarii, care se pot deplasa in localitatea in care se afla echipamentul tau si pot efectua acolo reparatiile necesare. Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate de la noi, reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice. Nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti da detalii despre acest serviciu, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea sunt de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura