Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru tractor Valtra 6750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 6750
Cod produs
3CSJYOZE-C-AC
Out Of stock
Descriere
Piesele utilajului tau alcatuiesc un sistem, in care se afla intr-o permanenta legatura. Daca o piesa se uzeaza, intregul utilaj se… resimte. Iti recomandam sa inlocuiesti din timp piesele uzate cu piese de schimb originale, de calitate. Daca capetele de bara… dau semne de oboseala, sa stii ca in depozitul nostru gasesti acest cap de bara complet Valtra 6750 - piesa originala Carraro. Este o piesa de calitate, realizata dintr-un material deosebit de rezistent. Contacteaza-ne pentru a plasa comanda ta!

Ai nevoie si de alte piese de schimb? Vorbeste cu noi! Ai nevoie de serviciul nostru de asistenta tehnica mobila pe care il oferim detinatorilor de utilaje? Suntem aici si suntem multi, mereu pregatiti sa-ti sustinem activitatea. Contacteaza-ne!

Cap de bara complet Valtra 6750 - o piesa de schimb excelenta!
Capul de bara are rolul de a conecta cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Impuritatile ce pot patrunde prin zona avariata a mansonului de cauciuc pot uza articulatia sferica. De asemenea, capatul de bara sau articulatiile bieletei pot fi in aceeasi situatie, intrucat uzura ajunge si la ele.

Ai de inlocuit aceasta piesa?! Nu-ti face probleme! Produsul nostru este alegerea ideala pentru utilajul tau. Realizat dintr-un metal tratat, produsul este foarte rezistent la uzura si socuri, articulatiile sferice fiind de calitate superioara.

Suntem siguri ca iti doresti o reparatie care sa dureze, motiv pentru care iti recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Identifici… simplu si usor!
Da, pentru ca avem la departamentul de Identificari colegi pregatiti sa-ti sara in ajutor cand ai de identificat o piesa de schimb. Si… consultanta lor este gratuita!

Cum procedezi ca sa le ceri ajutorul?! Simplu! Ii contactezi, le dai cateva informatii despre utilajul tau si ei iti ofera suport pentru a identifica corect piesa de schimb de care acesta are nevoie.

Simplu? Usor? Noi spune ca da! Vorbeste cu noi si convinge-te!

Aaa… Stai! Sa nu uitam sa-ti spunem si ca, atunci cand este cazul, iti vor trimite chiar si schite pentru ca identificarea sa fie rapida! Vei vedea… avem colegi destoinici!

Pentru defectele din fabricatie, acest cap de bara complet pentru tractor Valtra 6750 are o garantie de 1 an. Certificatul de garantie si factura le vei gasi in colet.

Facem lucrurile bine si repede, iar capitolul Livrare nu face exceptie. Asadar, iti trimitem produsul de care ai nevoie in 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde esti tu.

Completeaza o cerere on-line sau contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site. Apoi, noi pregatim produsul si ti-l trimitem. Insa, daca doresti, poti ridica comanda, personal de la depozitul nostru. Astfel, ne si cunoastem! Te asteptam cu drag!

Un montaj perfect este un montaj… corect! Astfel, pentru a-i asigura utilajului functionarea optima, asigura-te ca piesele de schimb achizitionate sunt montate de specialisti cu experienta!

Daca nu cunosti specialisti, vorbeste cu noi. Avem mecanici colaboratori care remediaza repede si bine orice defectiune. Pentru mai multe detalii, vorbeste cu noi!

Specificatii tehnice

- 260 mm capatul de bara
- 210 mm bieleta de directie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura