Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Terex 6193363M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 6193363M1
Cod produs
0LS1UH4X-M-BT
Out Of stock
Descriere
Site-ul nostru iti pune intotdeauna la dispozitie o suita de servicii tehnice complete. Astfel, te afli la un click distanta de cele mai bune componente de pe piata. Aici le vei gasi la cel mai bun pret posibil, insotite de garantie si un suport tehnic exemplar. De aceasta data iti sugeram sa iti indrepti atentia spre acest simering Terex 6193363M1 din oferta noastra curenta. Este o piesa de schimb de top, gata sa iti reabiliteze utilajul intr-o clipita. Comanzi, montezi si pornesti la treaba. Simplu, nu-i asa?

Cand te napadesc defectiunile, magazinul nostru este un adevarat ajutor pentru tine si echipamentul pe care il administrezi. Aici vei gasi o echipa exceptionala, pregatita sa iti ofere o experienta tehnica incomparabila. De la piese de schimb noi, disponibile la un pret avantajos, pana la servicii complete de asistenta tehnica gratuita sau un montaj executat ca la carte, noi le avem pe toate! Ai o problema cu utilajul tau? Contacteaza-ne si lasa-ne sa te ajutam cum stim noi mai bine!

Gasesti acum in oferta noastra un asemenea simering Terex 6193363M1 la un pret foarte avantajos. Cere oferta si lasa-te uimit de raportul sau calitate-pret excelent!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a iti oferi cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre echipamentul tau si piesele echivalente.

Ai consultanta tehnica gratuita atunci cand achizitionezi orice componenta de la noi!
Fie ca ai ajuns deja la o decizie finala sau nu, trebuie sa stii urmatorul lucru. La ACN Piese Utilaje ai ocazia sa colaborezi cu o echipa minunata de experti, fara niciun cost suplimentar! Contacteaza-ne cand se ivesc defectiunile si lasa-te surprins de modul in care abordam solicitarea ta. Ne mobilizam instant ca sa iti aducem solutia potrivita si componentele compatibile cu vehiculul tau. Bucura-te de un suport real si adecvat alaturi de firma noastra!

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acest simering Terex 6193363M1 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Livram acest simering Terex 6193363M1 comandat oriunde pe teritoriul tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Plata se face ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica continutul pachetului la primire, inainte de a achita. Daca preferi sa intri direct in posesia coletului, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta simeringul? Iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia rapid si complet toate defectiunile tehnice pe care le intampini, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru detalii, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: 0LS1UH4X-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura