Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark CY70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark CY70
Cod produs
MKE2L854-C-IA
Out Of stock
Descriere
Monteaza aceasta pompa de alimentare stivuitor Clark CY70 si vei avea asigurata o exploatare indelungata datorita materialelor rezistente din care este confectionata. Producatorul european ne asigura de calitatea si eficienta acesteia in timpul lucrului, deoarece pompa pe care ti-o recomandam este o alternativa de succes a originalului. Alaturi de ea ofera garnitura, iar ridicarea lor se poate face si de la depozitul nostru, unde avem un stoc permanent disponibil. Plaseaza chiar acum o comanda!

Oferta noastra este greu de refuzat: pompa de calitate superioara, cu garnitura si garantie, livrata imediat, la cel mai bun pret! Apelurile tale sunt prioritare, suna-ne si spune-ne ce problema tehnica intampini! Consilierii nostri tehnici iti pot oferi mai multe detalii ce se pot dovedi utile pentru a face alegerea potrivita. Tot ei te vor indruma catre cel mai bun mecanic disponibil in zona ta pentru a te ajuta la montaj sau pentru remedierea defectiunilor. Si nu uita, serviciul de consultanta este gratuit!

Pompa de alimentare stivuitor Clark CY70 - componenta ajunge la tine in 24 de ore!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

La achizitionarea ei vei avea in pachet si garantia valabila 1 an, pentru a scuti platile suplimentare necesare in cazurile neprevazute. Monteaza pompa de alimentare pentru stivuitor Clark CY70 corect!

Daca nu te poti prezenta la sediul nostru, sa o ridici personal, in aceeasi zi, putem livra pompa de alimentare Clark CY70 prin curier rapid in orice localitate din tara. Ai posibilitatea sa verifici coletul in prezenta curierului si sa achiti rambursul daca esti multumit de produsul primit.

La un apel distanta, poti avea si o echipa de service mobil pregatita pentru orice solicitari. Suna acum! Nu te costa nimic sa te interesezi de serviciile tehnice pe care ti le putem asigura: montaj de calitate al pieselor noi, reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura