Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru vola Schaeff SKL 863

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Schaeff SKL 863
Cod produs
LVMAYXRF-C-IA
Out Of stock
Descriere
Iti sustinem permanent activitatea si buna functionare a utilajelor cu oferte generoase la piese de schimb! Pompa de ulei Schaeff SKL 863 ofera siguranta sporita in functionare datorita materialelor rezistente folosite la fabricarea ei. Producatorul european al acesteia a conceput modelul prezentat pentru o inlocuire de succes a piesei originale. Produsul este conceput sa-si duca rolul la bun sfarsit si sa asigure o functionare ireprosabila a motorului! Plasarea comenzii se poate face telefonic sau online, iar piesa ajunge in foarte scurt timp la tine!

Ne bucuram sa te avem la ACN Piese Utilaje si suntem mandri sa te avem client. Te informam ca la noi ai consultanta tehnica gratuita. Piesele pe care le vei comanda pot fi montate la cerere de catre mecanicii nostri. Oferim solutii de montaj atat prin partenerii nostri din tara, firme cu personal experimentat in repararea si intretinerea utilajelor de constructii si de agricultura, cat si cu ajutorul service-lui nostru mobil. Poti avea siguranta ca piesa comandata este montata de personal specializat in domeniu. Contacteaza-ne!

Pompa de ulei Schaeff SKL 863 - cu siguranta ti-a atras atentia!

Pompa de ulei este un element esential in sistemul de lubrifiere al unui motor. Sarcina sa principala este de a crea presiune uleiului in sistemul de lubrifiere, facand posibila alimentarea cu ulei de motor catre partile mobile ale motorului cu ardere interna. Lubrifierea corecta permite reducerea frictiunii de la nivelul partilor componente ale motorului si, prin urmare, mentine o temperatura scazuta a acestuia. Atunci cand pompa incepe sa se defecteze, ea nu mai permite o lubrifiere corecta.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Livrarile in toata tara se fac prin intermediul serviciilor de curierat, cu un timp de livrare de o zi lucratoare. Curierul care iti transporta coletul cu pompa de ulei Schaeff SKL 863 va incasa rambursul dupa ce tu verifici atent ce ai primit. Daca preferi, poti sa vii la sediul nostru ca sa ridici produsul comandat personal.

La cerere, putem monta pompa de ulei pentru vola Schaeff SKL 863 sau executam reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura