Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Dressta 852041372

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dressta 852041372
Cod produs
U342S7HR-M-BT
Out Of stock
Descriere
Indiferent de sezon, este intotdeauna important pentru orice muncitor sa aiba un vehicul pe care se poate baza. Asa, fiecare zi de munca va deveni o provocare, nu o corvoada. Totodata, un echipament intretinut ca la carte va functiona corect in orice circumstante. Noi iti recomandam acest simering Dressta 852041372 din oferta noastra. Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce asigura o exploatare indelungata si care vine insotita de un pret exceptional!

Daca vrei sa ai parte de o reparatie efectuata corect si de un montaj profesionist, vino la ACN Piese Utilaje. Astfel, vei obtine un raport calitate-pret excelent. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli - atelierul nostru mobil se va deplasa oriunde ai nevoie de el: acasa sau la punctul tau de lucru. Rasfoieste catalogul nostru virtual, gaseste componenta si cere oferta! Iti vom propune un pret foarte bun.

Acest simering Dressta 852041372 este nou, original Carraro. In oferta noastra gasesti acum piesa la un pret foarte avantajos.
Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior, avand ca sarcina sa nu curga uleiul. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Inainte de a plasa o comanda, poti verifica gratuit compatibilitatea piese cu utilajul administrat de tine!

Deoarece vrem sa ne aratam aprecierea fata de faptul ca ai ales sa colaborezi cu noi, iti punem la dispozitie o suita de servicii complete si rapide. Colegii nostri din departamentul tehnic te vor ajuta sa identifici componenta potrivita cu utilajul tau, te vor ajuta sa plasezi comanda aferenta si iti vor recomanda, daca doresti, un mecanic cu experienta in domeniu.

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa un asemenea simering Dressta 852041372 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

Munca nu asteapta dupa nimeni! Mai ales daca stationarea ta fortata este provocata de o defectiune neasteptata. Astfel, atunci cand colaborezi cu firma noastra, vei beneficia de un serviciu de curierat rapid. Totodata, metoda de plata este ramburs, la primirea coletului. Alternativ, poti ridica acest simering Dressta 852041372 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti - chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda!

Tocmai ce ai ales sa achizitionezi o piesa fiabila. Nu ti-ar placea sa o si montezi perfect pe utilaj? Astfel, vei avea certitudinea ca piesa va avea o durata de viata lunga si ca echipamentul tau functioneaza in parametrii normali. Atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului tau. Mecanicii nostri iti vor monta simeringul si pot efectua reparatiile necesare. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe colegii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: U342S7HR-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura