Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Hyster C300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster C300
Cod produs
1H8PJ249-C-IA
Out Of stock
Descriere
Legatura intre pompa de alimentare si motorul utilajului tau este importanta, deci fii atent la alegerea modelului potrivit. Noi iti oferim aceasta pompa de alimentare Hyster C300 pentru ca se fabrica in Europa, iar standardele inalte de calitate se respecta. Fabricantul ne asigura de rezistenta ei indelungata si eficienta maxima in lucru, deoarece modelul pe care ti-l propunem inlocuieste perfect piesa originala. Poti achizitiona din oferta noastra aceasta pompa de calitate superioara care vine insotita de garantie si garnitura de etansare inclusa in pretul avantajos!

Daca nu ti-am oferit toate detaliile necesare de care ai nevoie pentru a lua o decizie, te rugam sa apelezi la unul dintre consilierii nostri tehnici. El iti va oferi consultanta gratuita si iti poate face legatura cu service-ul nostru mobil. Acest serviciu iti poate fi de ajutor atunci cand utilajul tau necesita reparatii complexe, intervenind direct la punctul tau de lucru. Dar stai asa, ti-am mai pregatit ceva foarte tare! Avem un serviciu de mentenanta personalizata! Daca flota de utilaje are nevoie de ingrijire, atunci noi suntem cea mai potrivita alegere!

Pompa de alimentare Hyster C300 - performanta nu se lasa asteptata!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Oferta noastra avantajoasa pentru pompa de alimentare pentru cilindru compactor Hyster C300 include gratuit garnitura, venind insotite de un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Pentru a ridica pompa de alimentare Hyster C300 comandata te asteptam la sediul firmei noastre sau ne poti trimite datele locatiei tale. Astfel o vom putea livra pentru a doua zi lucratoare, achitand rambursul curierului dupa verificarea coletului in prezenta acestuia.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta pompa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa de alimentare actionata de axul cu came are:
Admisia ’
Iesirea ’
Trimite mesaj
Din Gura in Gura