Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc New Holland 247546A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 247546A1
Cod produs
B06FDXRT-M-BT
Out Of stock
Descriere
Acest simering butuc New Holland 247546A1 este disponibil acum la un pret excelent. Piesa pe care ti-o recomandam este fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de calitate, si va asigura buna functionare a utilajului, pentru mai mult timp. Este un produs original Carraro. Simeringul etanseaza butucul la prinderea sa de fuzeta, retinand lubrifiantul in interior si impuritatile la exterior!

Suntem constienti de valoarea muncii tale - fiecare zi de lucru face diferenta dintre esec si succes. La ACN Piese Utilaje suntem realisti: nu toate zilele de munca pot fi marcate de rezultate fenomenale. Dar majoritatea lor pot fi, cel putin cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru. De ce spunem asta? Fiindca atunci cand iti echipezi utilajul cu cele mai bune piese de schimb de pe piata, vei da un randament excelent. Totodata, pe termen lung vei economisi timp si bani!

Simering butuc New Holland 247546A1 - cere oferta si te bucuri din plin de un utilaj performant si functional!
Un astfel de simering este vital pentru echipamentul tau! Montajul acestei piese se realizeaza relativ simplu! Iti va fi necesara doar unealta recomandata de producatorul puntii sau prin presare uniforma pe toata suprafata fetei simeringului. Iti recomandam sa nu uiti de gresarea lui, atat la interior, cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Vei avea nevoie de un simering butuc nou atunci cand se executa desfacerea grupului reductor, pentru inlocuirea vreunei componente sau daca apar pierderi de ulei.

Stiai ca beneficiezi aici de un serviciu de suport tehnic dedicat si gratuit?
Stationarea fortata provocata de o defectiune inseamna timp irosit si bani pierduti. Intoarce-te la munca numaidecat si dobandeste succesul mult dorit! Ca sa iti usuram treaba, noi ne ocupam de cele doua aspecte cruciale in acest domeniu: fiabilitate si promptitudine. Piesele de schimb care se afla pe rafturile noastre sunt intotdeauna fabricate din materiale durabile, menite sa reziste sub orice circumstante. De asemenea, componentele iti vor fi livrate prin curier - timpul estimativ de asteptare este de o zi lucratoare. Comanda azi si maine vei putea monta deja simeringul pe echipamentul tau!

Cand alegi piese de schimb de la firma noastra, ai mereu parte de un raport calitate-pret exceptional. Acest simering butuc New Holland 247546A1 are un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei. Vei regasi factura si certificatul de garantie incluse in pachetul primit.

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare. Poti ridica acest simering butuc New Holland 247546A1 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

O reparatie de calitate nu depinde doar de calitatea pieselor noi, ci presupune si o manopera exemplara. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate monta simeringul la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori, in urma unei diagnoze, pot constata daca utilajul are si alte defectiuni si pot lua toate masurile pentru ca echipamentul sa devina functional cat mai curand. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse, iar utilajul va functiona din nou ca la inceput. Te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei pentru informatii suplimentare!

Specificatii tehnice

Produsul are dimensiunile urmatoare:

- 180mm diametru exterior
- 150mm diametru interior
- 14.5, respectiv 16mm inaltime

Simeringul de butuc este fabricat din NBR (cauciuc nitril butadin), invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta.

Codul produsului este B06FDXRT-M-BT.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura