Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit diferential Deutz Fahr 090006954 0.900.0695.4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr 090006954
Cod produs
QK7V8TGR-M
Out Of stock
Descriere
Cauti un kit diferential Deutz Fahr 090006954 0.900.0695.4 precum cel din imagini? Perfect, este disponibil pe baza de comanda.
Kitul pe care ti-l recomandam este original Carraro si se gaseste in oferta noastra la un pret promotional.
Un kit diferential de calitate garantata asigura buna functionare a utilajului, pentru mai mult timp. Insa nu uita ca, pentru o reparatie de durata, nu doar calitatea pieselor e importanta, ci si manopera. Ideal ar fi sa montezi grupul diferential intr-un service specializat.

Vrei detalii? E de ajuns sa ne suni!

Kitul contine:

-Bolt diferential
-Siguranta
-4 pinioane
-2 saibe de cupru
-2 saibe cu dantura exterioara

Poti plasa o comanda cu usurinta, daca ne apelezi la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.
Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie.
Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba si despre ea!

Un asemenea kit diferential Deutz Fahr 090006954 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la momentul achizitiei.

Livram grupul diferential in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea sa deschizi si sa verifici coletul la primire, inainte de a achita.
Poti intra direct in posesia pachetului; pentru aceasta, te asteptam de luni pana vineri, la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme grupul diferential?
Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua reparatia la punctul de lucru al utilajului. Montajul corespunzator al pieselor noi poate creste randamentul echipamentului si asigura buna functionare a utilajului, pentru cat mai mult timp. Mecanicii colaboratori ai firmei pot remedia sigur si rapid toate defectiunile echipamentului, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea fara intarziere. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Specificatii:

-Numar dinti pinioane: 12
-Numar dinti pinioane: 18

Codul produsului este QK7V8TGR-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura