Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Same Iron 110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Same Iron 110
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de o oferta accesibila dar vrei si siguranta ca achizitionezi o piesa de calitate, comanda pompa de alimentare Same Iron 110.

Aceasta productie europeana este conceputa pentru a tine locul modelului original cu aceeasi eficienta si durabilitate. Prezenta ei in stoc ne ofera posibilitatea de a o livra intr-un timp foarte scurt.

Alaturi de pompa vei primi un certificat de garantie valabil timp de 12 luni de zile. Cu el te poti asigura ca in situatiile neprevazute sa nu fi nevoit sa platesti suplimentar pentru schimbarea produsului.

Iti livram oriunde ai nevoie, cu plata ramburs si posibilitatea de verificare a coletului. De asemenea, asteptam sa ne vizitezi la sediul nostru din Bucuresti daca doresti sa il ridici personal.

Pentru consultanta gratuita contacteaza-ne acum! Iti oferim cele mai bune sfaturi si iti putem pune la dispozitie echipa noastra de mecanici cand utilajul tau prezinta probleme tehnice.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul produsului este: YD8NSMLU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura