Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Carraro 130632

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 130632
Out Of stock
Descriere
Cauti o piesa de calitate, la un pret prietenos? Alege acest pivot Carraro 130632 din oferta noastra!
Este o piesa originala, pe care ti-o recomandam cu incredere atunci cand situatia impune schimbarea pivotilor vechi cu unii noi. Propunem spre vanzare din stocul nostru acest pivot nou, de cea mai buna calitate, la un pret foarte accesibil.

Poti plasa o comanda pentru acest pivot Carraro 130632 cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic. Consilierii firmei sunt la dispozitia ta daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor care te intereseaza cu utilajul din dotare.

Contacteaza-ne pentru oferta! La ACN Piese Utilaje ai consultanta gratuita!
Atunci cand inlocuiesti piesele defecte ale echipamentului, iti sugeram sa alegi produse originale, a caror rezistenta la uzura va prelungi durata de exploatare in conditii optime, de siguranta, a echipamentului.

De asemenea, pentru a mentine utilajul intr-o stare de functionare optima, pentru un timp indelungat, iti propunem sa schimbi si bucsa sferica, odata cu pivotul. In oferta noastra gasesti si bucsa potrivita utilajului tau, iar oferta noastra va fi una personalizata!.
Daca ai intrebari, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei! Iti oferim de fiecare data consultanta tehnica gratuita!

Acest pivot Carraro 130632 beneficiaza de o garantie cu valabilitatea de 1 an, de la data cumpararii, in conditii de instalare corecta si gresare regulata.

Produsul ajunge in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. In cel mai scurt timp poti intra in posesia pivotului nou. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica pachetul direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Daca esti interesat de o reparatie care sa dureze, nu doar calitatea pieselor este importanta, ci si manopera. In acest sens, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate remedia defectiunile utilajului la punctul de lucru al acestuia.
Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate, recomandam alezarea acestora. Echipele noastre de service mobil dispun de un aparat de alezare si pot interveni cu succes asupra utilajului din dotare. E de ajuns sa ne contactezi!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm

Codul produsului este: 130632-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura