Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru incarcator telescopic Claas Targo C40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo C40
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar pentru incarcatorul telescopic Claas Targo C40, nou, original Carraro, beneficiaza de livrare imediata, din stoc.
In oferta noastra gasesti piesa la un pret foarte accesibil.
Pinionul satelitar ajunge la tine impreuna cu factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 12 luni, de la data achizitiei.
Specificatii tehnice:
- Numar dinti: 23
- Grosime: 30 mm
Rolul pinionului este de a transmite cuplul de la planetara catre coroana butucului.
Inainte de a plasa o comanda, poti verifica compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu incarcatorul, cu ajutorului unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.
Daca doresti sa cumperi si rulmentii din interior si sigurantele, sau pentru achizitia mai multor bucati, personalul nostru calificat iti sta la dispozitie.
Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta pinionul?
Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea incarcatorului telescopic la punctul sau de lucru si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Folosind acest serviciu vei economisi timp si resurse, si iti vei putea relua activitatea fara intarziere sau intreruperi ulterioare. Te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei pentru informatii suplimentare!
Pinionul planetar ajunge in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul nostru, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: I2OUJ9WY-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura