Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa alimentare incarcator telescopic Claas Scorpion 9040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Scorpion 9040
Out Of stock
Descriere
Ne asiguram ca iti recapeti eficienta in lucru prin inlocuirea pieselor uzate cu cele mai bune modele, fie ele originale sau echivalente acestora. De aceea punem la vanzare pompa de alimentare Claas Scorpion 9040 pentru caracteristicile ei de un succes deosebit.

Pompa se fabrica in Europa ca alternativa a originalului, aducand utilajului aceeasi eficienta indelungata. Este oferita la un pret foarte bun, putand fi comandata indiferent de localitate.

Livrarea acesteia se face alaturi de un certificat de garantie valabil 1 an, timpul de asteptare fiind de o zi lucratoare. Rambursul se achita curierului la final, verificarea produsului fiind prioritara.

Daca informatiile oferite nu iti sunt de ajuns, ne poti suna pentru mai multe detalii. Atat consilierii nostri tehnici cat si echipa de service mobil iti stau la dispozitie pentru orice intrebare sau probleme intampinate.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe incarcator telescopic Claas Scorpion 9040 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul pentru pompa de alimentare Claas Scorpion 9040 este: ZOR9U07M-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura