Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case WX95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX95
Cod produs
QYE4KS5X-C-IA
Out Of stock
Descriere
Suna acum unul dintre consilierii nostri tehnici si cere o oferta pentru pompa de alimentare excavator Case WX95 din imagini! Pretul de achizitie avantajos te poate surprinde, iar inlocuirea de durata va fi asigurata. Pompa de motorina reuseste sa inlocuiasca modelul original cu succes, aducand aceeasi eficienta utilajului tau. Provine din Europa, iar noi ne ocupam de comercializarea ei in toate regiunile Romaniei. Garnitura care ajuta la etansarea pompei de blocul motor este in colet, alaturi de pompa. Va fi simplu sa o modelezi pe conturul ei pentru ca este din cauciuc moale.

Ca sa fii sigur de achizitia pe care doresti sa o faci, apeleaza la consilierii nostri tehnici care iti vor da detaliile necesare. Te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau verifici ca ai identificat corect avaria tehnica. In cazul in care nu te pricepi sa montezi pompa, ai posibilitatea sa ceri ajutorul echipei noastre de mecanici. Te putem indruma si catre service-urile partenere pe care le avem pe tot teritoriul tarii. Nu te ingrijora, indiferent de cat de grava este defectiunea excavatorului tau, noi o putem rezolva!

Pompa de alimentare excavator Case WX95 - in topul pieselor de calitate!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Probabilitatea de a aparea nemultumiri dupa un montaj corect al pompei este minima, dar pentru orice eventualitate vei regasi certificatul de garantie alaturi de pompa de alimentare pentru excavator Case WX95 comandata, in colet.

Livrare
Comanda acum pompa de alimentare excavator Case WX95 si o primesti a doua zi lucratoare. Plata ramburs o poti achita dupa verificarea coletului, excluzand posibilitatea de a fi nemultumit de produsul primit. Daca preferi sa ridici personal pompa comandata, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Problemele tehnice aparute la utilajul tau trebuie remediate de un personal bine pregatit. De aceea, iti recomandam sa apelezi la mecanicii nostri pentru orice reparatii complexe necesita echipamentul tau. Asiguram servicii de calitate, la punctul de lucru al utilajului, asa incat sa redevina functional cat mai curand. Daca vrei detalii despre acest serviciu tehnic optional, te rugam sa iei legatura cu noi!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura