Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Case CS100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS100 CS100PRO
Cod produs
O9HDQW5J-AS
Out Of stock
Descriere
Am initiat aceasta comunitate tehnica din dorinta de a face o diferenta in aceasta industrie si talentul si determinarea ne-a ajutat sa ajungem in punctul in care ne aflam astazi! Produse care mai de care isi fac loc pe rafturile noastre iar serviciile de top nu intarzie sa sustina activitatile muncitorilor! Obisnuiti sa lucram doar cu produse de top din game celebre precum Carraro, am integrat si acest pinion planetar tractor Case CS100 care dezvolta o rezistenta imensa la presiune!

Usa catre progresul personal se deschide doar dinauntru! In mainile tale sta decizia! Iar din moment ce te afli pe aceasta pagina, vrem sa credem ca iti doresti sa aspiri catre mai bine! Suntem o enciclopedie a celor mai actuale informatii care vor avea un impact puternic asupra activitatii tale! Ne vom asigura ca eficienta isi va face simtita prezenta in afacerea ta! Pune-ne la curent cu fiecare aspect!

Acest pinion planetar tractor Case CS100 este o expresie a durabilitatii!
Prelucrat din metal tratat termic pentru rezistenta sprita la uzura, acest pinion planetar tractor Case CS100 isi indeplineste rolul cu maiestrie! Prelucrat de cele mai geniale minti ale celor mai renumiti ingineri, dupa tehnici ultra moderne, acest pinion butuc exercita transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Imbunatateste sistemul de transmisie al utilajului tau prin calitate superioara garantata!

Da un refresh la tot ce stiai deja cu un singur apel!
Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat cu scopul de a te tine la curent cu cele mai actuale informatii din industrie! Ia legatura cu agentii nostri si impreuna veti face selectia compatibila a piesei! Mai mult decat atat, vei beneficia de un plan structurat fix pentru cazul tau si vei fi directionat catre un atelier special pentru montaj! Orice intrebare va primi un raspuns! Asa ca ia un pix si un carnetel si noteaza-ti cele mai relevante date!

In momentul primirii coletului, vei primi si certificatul de garantie al acestui pinion planetar tractor Case CS100 inedit! Garantia vizeaza eventualele defectiuni din fabrica si se extinde pe o perioada de 6 luni.

Timpul primeaza in aceasta industrie atat de agitata si coplesitoare! De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a expedia produsele in timp optim! Acest pinion planetar tractor Case CS100 va ajunge la usa ta in doar 24 de ore din momentul plasarii comenzii! Ne poti suna sau poti accesa site-ul pentru a prelua datele de contact!

Este primordial sa acorzi atentie acestei etape! Un montaj deficitar va pune in pericol functionarea corecta a piesei, deci implicit, va periclita intreaga desfasurare a activitatii tale! Valorifica-ti investitia si timpul si indreapta-te catre un centru specializat in acest sens! Alege intotdeauna sa lucrezi smart! Iti va usura cu mult efortul si iti va tine economiile la saltea!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura