Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru vola JCB 411

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 411
Cod produs
P0L785GK-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de ulei vola JCB 411 este proiectata cu scopul de a inlocui modelul original. Astfel, vei economisi, in conditiile in care pompa pe care ti-o recomandam are aceeasi calitate si rezistenta ca ale produsului original. Locul de provenienta al acesteia este Europa, producatorul garantand calitatea pompei. Iar tu o vei achizitiona rapid, la un pret avantajos! Vrei sa beneficiezi de aceasta piesa? Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa.

Asteptam apelurile tale si pentru informatii suplimentare despre produs, livrare sau echipa de service mobil. Consilierii nostri iti sunt alaturi si daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor care te intereseaza cu utilajul din dotare. De asemenea, insotim mereu oferta de piese de schimb de calitate cu servicii tehnice de exceptie si adaptate nevoilor pe care le ai in acest moment! Iti asiguram gratuit consultanta tehnica si beneficiezi de oferte personalizate si solutii complete din partea noastra!

Pompa de ulei vola JCB 411 - pentru o durata lunga de functionare a utilajului!

Componentele motorului sunt mecanice, miscarea relativa dintre acestea se realizeaza pe baza de frecare. De aceea, pentru reducerea fortei pe suprafata de contact se creeaza o pelicula de ulei cu rol de lubrifiant, dar si pentru a contribui la evacuarea caldurii. Pompa de ulei este parte a sistemului de ungere dintr-un motor termic impreuna cu rezervorul de ulei, filtrul de ulei si conductele. O lubrifiere incorecta va duce la cresterea rezistentei si la frictiuni la nivelul componentelor motorului, ducand la calarea motorului in timpul rularii.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Suna-ne acum iar noi trimitem pompa de ulei vola JCB 411 prin curier rapid, indiferent de localitate. Plata poti sa o achiti dupa deschiderea coletului, astfel incat sa poti sa te asiguri de calitatea promisa inainte de efectuarea platii. Daca preferi, poti ridica piesa comandata si de la sediul nostru.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa de ulei pentru vola JCB 411 sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura