Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara tractor Claas Temis 650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Temis 650
Cod produs
NKLCFJ6E-AT
Out Of stock
Descriere
Pune accent pe calitate, daca vrei sa ai cele mai bune rezultate! Utilajul tau are nevoie de ajutoare de nadejde pentru a putea face fata solicitarilor din zilele de munca intensa. Fii exigent in alegerea pieselor de schimb pe care i le oferi. Nu umbla cu ciurucuri, daca n-ai chef sa-l tot tii prin service. Cu aceasta cruce de planetara Claas Temis 650 nu dai gres, caci este o piesa de toata isprava. Fabricata de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate, da dovada de super rezistenta si fiabilitate exceptionala. Convinge-te!

Oricare ar fi necazul care te-a adus la noi, vom gasi cea mai buna cale de a te scoate din impas. Specialistii nostri iti asculta rabdatori problema si vin cu solutii pertinente, bine documentate, adaptate nevoilor tale. Nu mai sta pe ganduri, suna-ne!

Cruce de planetara Claas Temis 650 - pentru o transmisie optima!

Componenta importanta in structura utilajului tau, aceasta cruce de planetara pentru tractor Claas Temis 650 are rolul bine definit de a transmite cuplul de forte de-a lungul articulatiei planetare, intre cele doua semi-planetare si homocinetica. O vei primi deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa. De asemenea, are si un simering la capetele pastilelor, care o protejeaza de patrunderea apei si a prafului in interior. Nu uita ca ulterior sa o gresezi periodic, pentru a-i prelungi astfel durata de utilizare si a-i mentine performantele ridicate.

Avem cheia tuturor problemelor tale tehnice!

Ca sa-ti poti planifica treburile pe termen mediu si lung, ai nevoie de resurse puternice pe care sa te poti baza. In ce priveste intretinerea utilajului tau, tocmai ai gasit cea mai buna solutie. Acoperim toate aspectele acestui capitol, asadar, cand intampini probleme tehnice ori pur si simplu vrei sa-ti pui la punct utilajul pentru a fi pregatit de actiune, contacteaza-ne! Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita din partea specialistilor nostri!

N-ai de ce sa-ti faci griji! Calitatea este garantata! Aceasta cruce de planetara Claas Temis 650 vine la pachet cu o garantie de 12 luni de la data facturarii pentru eventualele defecte de fabricatie. Cazuri extrem de rare, fie vorba-ntre noi. Pentru mai multa siguranta, pastreaza certificatul de garantie si factura pe care le regasesti in interiorul coletului.

Time is money, nu te lasam sa astepti prea mult! Iti expediem aceasta cruce de planetara Claas Temis 650 de indata ce plasezi comanda online sau telefonic si o vei primi super rapid. Ai si posibilitatea sa ridici coletul si de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca iti este la indemana.

Protejeaza-ti investitia apeland pentru montaj la persoane specializate, caci daca nu este corect montata, piesa nu se va ridica la nivelul asteptarilor tale. Cauti un mecanic bun si nu stii incotro sa te indrepti? Nimic mai simplu! Ne spui si se rezolva! Avem colaboratori pe tot cuprinsul tarii, care iti pot asigura interventii punctuale sau complexe intr-o maniera profesionista.

Lungimea totala = 73 mm
Diametrul pastilei = 27 mm
Componenta este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering, care nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura